Bilder

Alle bildene i Bergenstrafikk.

Rødt lys

Litt usikker på hvorfor dette skiltet er nødvendig. Åpenbart har en erfaring for at folk stopper etter røde trafikklys, eller kanskje i god avstand foran, – noen er hvertfall litt trege i oppfattelsen.

Søppelspann på slep

FRIELE-SVING1:

Å ta til venstre her i krysset Strømgaten-Kong Oscars gate er en av byens vanligste trafikksynder. Kaffemillionær Herman Friele ble tidligere i år bøtlagt for å gjøre som denne Toyota V8 Land Cruiseren.

FRIELE-SVINGEN 2

FRIELE-SVINGEN 3

KLOSTERGARASJEN:

I rushen blir det fort kødannelser opp Jonsvollsgaten, mens bilister venter på at bommen inn til Klostergarasjen skal åpne seg.

KLOSTERGARASJEN:

Her ser man køen i høyrefeltet bygger seg nesten helt opp til krysset Teatergaten-Jonsvollsgaten.

Klostergarasjen i Bergen

Når parkeringshuset her er fullt, går en bom ned og hindrer nye biler fra å kjøre inn. Det hindrer ikke folk fra å stille seg i kø oppover Jonsvollsgaten for vente på at noen skal kjøre ut. – Folk bør heller ta seg en liten runde rundt kvartalet eller funnet et annet sted å parkere, sier trafikkpolitibetjent Jan Petter Selle til BA.

Her blinker han seg inn helt foran i køen.

Her cruiser han forbi køen.

Her kommer han.

LOVLIG IRRITERENDE: Mens de andre sjåførene tålmodig står og venter i venstrefil, cruiser denne BMW elegant forbi hele køen. I det felte han kjører i blir kollektivfelt blinker han seg inn helt forrerst i køen. – Irriterende, men lovlig, i følge politiet.

LOGEN-HOTEL NORGE: 30 minutter

SÅ NÆRT MEN DOG SÅ FJERNT: Taxisjåfør Einar Dagestad irriterer seg over at han i rushet må kjøre i 30 minutter for å plukke opp passasjerer som venter et steinkast unna ved Hotell Norge.
Annonse