Buss med kluss

Buss

Lei av å vente på bussen? Kom den ikke? Er bussen overfyllt? Skriv din erfaring med Tide, Concordia og Skyss her. BA vil gjerne bruke historien din i avisen og på BA.no.

Vist 17642 ganger. Følges av 67 personer.

Kommentarer

Viser kun siste 30 kommentarer — vis alle 117 kommentarer

Jeg regner med at representantene fra tide sin såkalte kundeservice leser dette, vil derfor be om en forklaring på hvorfor ikke linje 60 som skulle vært på melkeplassen kl 18.28 lørdag 3/10 ikke kom.
Vi var mange som stod å ventet i et forferdelig regnvær, noe jeg regner med dere i Tide ikke bryr dere om.

Jeg lurer også på hvorfor dere aldri svarer på mail til kundeservice selv om dere oppererer med 10 dagers svargaranti.

Siden jeg bor i Sandviken og jobber i Åsane er jeg noe frustrert over at det er fysisk umulig å komme seg fra byn til Åsane før klokken er halv syv. Når en begynner på jobb 06:20 er det for seint. Ble sjokkert når jeg oppdaget det. Det er jo null problem å reise andre veien å være i byn til klokken seks, men andre veien er det visst ingen som skal!? Eller!? Etter 6 år som “tvungen kunde” pga videregående etterfulgt av studie har jeg nå etter bare 2 mnd i jobb kommet i full gang med å se etter bil. Det kunne ikke falt meg inn å la være å kjøpe bil med et kollektivtilbud som det de har i Bergen og Nordhordland.

Langvarig misfornøyd bruker.

Ps: jeg synes synd på sjåførene som får alt det negative fra kunder, men det er de som er ute i felten. Regner med de som styrer disse rutene ikke tar buss på jobben selv, da hadde det vært noe annet, ja!

Uansett hvilke firma,folk vil altid klage.ingeting bra nok,

Oki jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Kan starte med å si at jeg bor på landås, og tar 31 varden bussen når jeg skal på jobb, og det er så og si nesten hver dag, jobber 60%. Jeg må ta 06.58 bussen , den er med mitt buss stopp 07.03 ca.. og da rekker jeg jobben .. MEN det jeg syns er så utrolig patetiskt og tallentløst er at ofte så uteblir den bussen, så da står jeg der som en idiot til klokken blir 07.20 ca , da neste bussen kommer til buss stoppet. og da kommer jeg for sent på jobb. og dette har skjedd veldig mange ganger. og jeg er bare så UFATTELIG lei av det. herre gud tide, SKJERP dere. Dette her e for dårlig og ikke vet jeg om det er dere som ikke gidder å kjøre eller hva som er årsaken til at den bussen ofte uteblir…
det er mildt sagt helt på tryne.
Jeg kom for sent i går på grund av den uteble, og atter en gang i dag, da har det skjedd tre ganger denne uken.. Hva skal jeg liksom si til sjefen? Hvor lenge tror dere at han tror på at det er bussen ? Eller er det meg som er problemet, burde jeg ta en tidligere buss ? Da er jo jeg på jobb nesten en time før tiden, er det rett ?
Ærlig talt det syntest ikke jeg er riktig. Selskaper skal være pålitelige, det gjelder tide busser også, men dere fyller ikke opp kravene. Så kansje det er bra med bybanen like vel da ? siden tide buss ikke kan holde TIDENE og gjøre jobben sin.

Jeg tar buss minst to ganger om dag. SJELDENT ser jeg passajerer som smiler og/eller hilser på sjåførene. Er det en passasjer som sier noe, er det som oftest en misfornøyd mumling om ett eller annet..

Synes de som kjører bussene i byen ikke skal være de som tar imot all dritt. Det er det man har kundesenter til!

All ære til de sjåførene som alltid har et smil på lur, selv etter passasjerer som kjefter.

God helg! :-)

Så skjedde det igjen…. Jeg skulle på jobb lørdag 10.10 og sto og ventet på buss fra Kleppestø på Brøstaneset.. Og den kjørte rett forbi! Trodde det var obligatorisk å kjøre innom den busslommen.
Og ikke kan de si de ikke så noe, for jeg veivet som en gal med armene.
Dette var altså 21-bussen fra Kleppestø, og jeg skulle begynne på jobb kl. 22….
Jada! Fikk heldigvis hjelp til å komme meg til Loddefjord terminal med forhåpninger om at det skulle komme en buss der. Men nei.. ikke før 21.45.
Og da hadde ikke jeg rukket jobben.
Jeg forklarte situasjonen, med min frustrasjon, til en taxi sjåfør på holdeplassen som var en engel og kjørte meg på jobb!!
Så det ordnet seg uten TIDE.

Det verste er at dette slett ikke er første gangen jeg har hatt utgifter og stress med å komme meg på eller fra jobb, pga. TIDE.
Og etter dette innslaget i BA i dag var det liksom ekstra provoserende!! At menn i dress ikke tar buss…..
Menn i dress har som oftest en ganske viktig jobb. Da kreves det punktlighet og å komme i tide til avtaler.
Skal de da liksom ligge karrieren sin i hendene på slike upålitelige busser????
Tror ikke det nei!

Jeg har også foreslått før at TIDE ordner med en ordning hos et taxiselskap slik at passasjerene ikke må legge ut penger fra egen lomme for å komme seg fram. Det er ikke alle som alltid har kontanter eller kredittkort på seg.
Dette burde jo strengt tatt ikke være noe problem. Gjør TIDE jobben sin koster jo dette dem ingenting! Men kundene blir mer fornøyd hvis det skulle glippe!

den dag tide begynner å ta jobben sin seriøst, DA skal jeg smile.

Bare en liten kommentar til Hus far.
Du kan umulig ha vert i Oslo på en stund? Ingenting går når det skal, drittsure sjåfører, veiarbeider ( i dag stopper trikken å tinghuset, men det kommer buss og fortsetter ruten…..NOT)Det står en tid på skilt på stoppested, men det spiller ingen rolle, buss /trikk kommer ikke da likevel. Det er bare å venteog se om noe kommer eller gå. Oslo er ikke så bra. Men , vi ahr nydlig være i dag, da

Det er så mye å komme med Tide at det er helt utrolig! Det meste er ikke så positivt, dessverre. Jeg er en flittig bussbruker, men hadde jeg kunne velge, hadde jeg absolutt ikke valgt det. Det er rett og slett stress. Jeg ser i rutene og beregner tid ut ifra hva jeg skal nå. Bussene går ikke til alle tider så ofte, og da er tar jeg den hvor jeg har best tid, selv om jeg egentlig skal kunne nå ting FINT med andre buss. Yeah right! Bussen er så ofte forsinket at jeg må regne med det hver bidige gang. Joda, det finnes ganger da bussen er i tide, men det er så få av de gangene jeg tar bussen. Til skolen tar jeg bussen en halvtime før jeg egentlig trenger. Dvs det er tre busser etterpå jeg egentlig skal kunne nå skolen med. Kun en gang i halvåret med flaks gjør jeg det. Det er dårlig. Jeg bor langt fra skolen, og står altfor tidlig opp fra før, også skal jeg måtte ødelegge mer av nattesøvnen min fordi bussene ikke klarer å holde rutene slik de sier? Om jeg hadde samlet all tiden jeg bruker på bussventing og unødvendig lange turer, kunne det blitt et langt liv! Og, der hvor jeg bor går det ca 10 busser om dagen hver vei. Bor riktignok ikke mange mennesker der, men det er likevel et dårlig tilbud. Mange timers venterom, og de slutter å gå på ettermiddagen. I helgene går det INGEN. Ånei, vi har ikke liv der ute, vi? Heldigvis har jeg mer positive erfaringer med Skyss.

Har også haugevis av eksempler på busser som ikke kommer. Det sies at hvis den er mer enn 20 minutter forsinket og det er Tide sin feil, så betaler de det; men HVORDAN SKAL VI VITE HVEM SIN FEIL DET ER? Menneskene på busstoppet får ingen opplysninger de. Ikke er det vits å ringe Tide, de kommer man ikke frem til, eller de legger på(!). Og det er vel bare bussjåføren selv som vet hvem som er skyldig i bussfraværet? Har også opplevd de mest uhøflige og frekke bussjåfører, men må legge til at det finnes mange hyggelige som prøver sitt beste, og det er bra. Den første gruppen burde vært utryddet!! Og et minstekrav er at de bør kunne språket. Men en ting jeg ofte har irritert meg over, er når bussen er sen og bussjåføren tar seg gooood tid fordi om. Nei han har visst ikke dårlig tid han. Eller hun. Ja vi kunne fortsatt i det uendelige. Alle som har tatt bussen et par ganger har nok noen skrekkhistorier. Hvis du ikke har vært unormalt heldig da. Synes Tide har mye å lære av bussoppsettet i Oslo, selv om heller ikke det er fullkomment. Og en annen ting; ikke kjør for tidlig! Ett lite minutt kan være utrolig betydelig skal jeg si. Har opplevd uttallige ganger å komme tidsnok og noen ganger litt for tidlig, men bussen har visstnok allerede kjørt. Selv om det står klart i rutene at de IKKE skal kjøre for tidlig. Og nei, min klokke går ikke for sent, den går faktisk for fort, nettopp pga bussene.

Frustrerende, rett og slett.

Har buss nr 19 over melkeplassen blitt kanselert i 70% av avgangene sine?

har ikke bodd der lenge, men en ting er sikkert:
1: Bra for Coop Prix er 5 meter unna og det går an å stå der og holde varmen mens vi venter på bussen som ikke kommer. må tjene masse penger på kalde og frustrerte kunder.
2: Tide bør seriøst bytte navn, det er nermest et hån mot begrepet “å være i tide” som de ikke kan skrøyte på seg å være.
Har opptil flere ganger mått stå og trippe med foten og se nervøst på klokka " kommer bussen, kommer den ikke, er den så forsinka at jeg kommer forseint til enten skole eller de 2 jobbene jeg har" og må ende opp med å ringe Taxi – gang på gang for å komme meg til skolen uten Tide sine busser.
-Og for en fattig student er ikke akkurat Taxi til skolen hver morgen aktuelt!!!!!!

Husker enda første gang eg skulle ta buss fra m.plassen & eg spurte ei koselig godt voksen dame når bussen gikk, svaret da henger igjen enda: " Altså bussen skal gå, men jeg går alltid ut en time FØR jeg trenger for da kommer forhåpentligvis èn av bussene så jeg faktisk når det jeg skal"…

Så til u-Tide:
1:få flere busssjåfører viss det er mangel på de
2: lær sjåførene at det ikke hjelper dem å være frekke i kjeften mot oss, viss jeg spør om de veit hvorfor bussen er for sein/ikke komt og blir svart av " hold kjeft og sett deg" så frister det ikke såååå mye å ta bussene deres ( som er direkte vemmelige av og til)
Få et nyere kort system. Var i stavanger en helg, og det systemet tar jo en brøkdel av tiden!
elektronisk- du tar bare kortet inntil en sensor så piper den “ok” med en gang, og ikke den magnetstripa som ikke tåler en phøkk…

sånn der var noe av frustrasjonen løftet av meg :)

Helt enig med mange andre. jeg bor på 3dje stopp fra “startplass” til 20 bussen. Likevel er det ofte bussen får 3-4 min før den skal, evnt så går den 10 min etterpå?.. hvordan kan en kjøre for fort / for sent fra første stasjon, og da står atpåtil buss inkl busssjåfør på stopp nr 1 og sløver..

i tillegg er det ofte jeg har mistet bussen til jobb pga busssjåføren ser det er 2-3 busser på holdeplassen fra før (den med galleriet).. går kanskje ann å tenke på at noen av de 100 stk som står og venter på bussen faktisk skal til et sted akkurat den bussen kjører til? og ikke kan ta en av de andre bussene som stopper der?

20-26 bussene går jo faktisk til relativt forskjellige steder.

er IKKE fornøyd med TIDE, hatt bil i 2 år her, men tenkte å gå over til kollektiv for å spare penger og tenke på miljø, men nå vurderer jeg STERKT å gå tilbake.

Har opplevd at bussen ikke har kommet i det hele tatt sikkert 10 ganger de siste 2 månedene. Forklaringen er visst mangel av folk pga. sykdom og busser som ikke fungerer. Det hjelper meg ganske lite uansett når jeg kommer for sent til jobb og avtaler. Gleder meg til Tide blir erstatet av et nytt og bedre tilbud (kan ikke bli mye verre enn dette håper jeg). Jeg er for kollektivtilbud, men Tide må virkelig skjerpe seg. Hadde jeg hatt lappen hadde jeg uten tvil kjøpt bil og sluppet overfyllte busser, busser som kommer for sent, uteblir etc…

Hei alle som leser ba. Tide er det beste selskape vi kan få, for de har 1 soners system. det at en buss ikke kommer eller blir for sen kan være foresaket av forkjellige ting som ikke altid er Tides feil. f.eks trafikk ulykker. nr 2 kan være at bussen er blitt ødelagt . min mening er at tide er det bete selvskapet en kan få. fordi de har 1 soners system. tide gjør så godt så de kan"!!!!!!!!!. Tide sliter litt med sjofører pågrunn av sykdommer og det er helt naturlig og vi kan ikke forlange noe mer av bussene.

Concordia bus er bare noe dritt for de har jo så lite lønn og då slutter jo sjoførerne, da blir det jo mindre sjofører og mindre kjøringer. Men de holder jo ikke helt tiden men jeg har jo hørt at folk har klaget på Concordia og det er bare bra.

Hahaha, Fredrik, det kan ikke være mer åpenlyst at du jobber for Tide. Åhhåhå herre min hatt, så håpløse dere er. Ta dere sammen, jobb hardere, gjør jobben RIKTIG, be administrasjonen ta dere seriøst, be dem tilrettelegge rutene SKIKKELIG, kanskje dere da slipper at folk er sur på dere, og da blir jo dagen deres også bedre? Ikke sant?

Constandino Leiva.
Jeg vil ikke sitte på med en sjåfør som prøver å “jobbe hardere” og ikke vet jeg hvordan de skal klare å “jobbe hardere”heller. Forklar hvordan sjåførene skal jobbe for å gjøre jobben RIKTIG. Det virker som om du har løsningen på problemet så her må du forklare Tide hvordan det skal gjøres.

Her en video av en sjåfør!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=YBKkFKj_hRU

Både i går og i dag traff jeg bussjåfører som jeg personlig hadde sparket om jeg var sjefen dems.
I går (søndag) hadde busskortet mitt til min fortvilelse gått ut dagen før. Jeg hadde ingen muligheter til å fylle det på igjen før jeg fant en minibank å ta ut penger i. Jeg befant meg på Halhjem kaien, så var ganske langt vekke ifra alt. Bussen kom, og jeg spurte bussjåføren pent om jeg kunne sitte på til Os for å ta ut penger. Jeg viste busskortet mitt, kvitteringen som viste at det gikk ut dagen før, og datoen på kortet tilsa at jeg har brukt det i fire år. Likevell ville ikke bussjåføren slippe meg innpå bussen.
Jeg spurte henne om hun seriøst hadde planer om å kjøre fra meg fire timer ifra hjemmet mitt, fordi jeg denne ene gangen manglet 24 kroner til bussen.
Svaret?
- Faen ikke min feil at du ikke har penger.
Så da stod jeg der da.

Det virker som om mange ungdommer får dårlig service hos Tide; De får ikke forståelse for småting “voksne” reisende (meg selv inkludert) slipper unna med, som glemt kort, ikke kontanter til påfylling etc.

Du kan være sikker på at en forbannet tenåring etterlatt på et øde busstopp får formidlet sine “Gode reiseopplevelser” til venneflokken. Lite forståelsesfulle sjåfører ødelegger kundegrunnlaget til all kollektivtransport. Ikke rart mange ungdommer skaffer seg bil så fort de har lappen etter å ha blitt behandlet som tyver og kjeltringer pga. bagateller.

Hvor vanskelig hadde det vært å latt Cathrine (forrige kommentar) få sitte på?
Taper Tide eller sjåførene noe på å være litt runde i kantene?

På høy tid at Tide luker ut uforskammede og ikke norskspråkelige sjåfører.De bør lære seg norsk og vanlig folkeskikk før de slippes til bak rattet.På nattbussen kl.01.40 lørdag 31.10 Sandsli/Hjellestad møtte jeg dessverre på en av dette kaliber.Har busset denne strekningen i flere år,de fleste sjåfører er svært så hyggelige,men makan til frekkhet!!!I et service-yrke som dette har de ingenting å gjøre.Vet om flere (mange faktisk) som har opplevd noe lignende.Svært provoserende og ødeleggende etter en hyggelig kveld på by`n.Er jo SÅ hyggelig når man møter på en blid og ikke minst hyggelig buss-sjåfør…
Skjerpings Tide!!!
“En bussjåfør,en bussjåfør,det er en mann med godt humør.Og har han ikke godt humør,så er han ingen bussjåfør.En…..” Inger M.

Møtte en av disse i dag. Først så skal han rett før det grønne lyset på død og liv forbi meg, hvoretter han må sakke bussen i gangfart og bruke to kjørefelt og forferdelig lang tid for å klare svingen (mens jeg skulle andre veien), med resultatet at lyset ble rødt i mellomtiden. Snakk om idiot!

vell, hadde en episode på bussen for en time tid siden , der det ente med at buss sjåføren gikk til fysisk angrep på meg, så nå er saken politie anmeldt , håper at de ikke bare henlegger saken , så hvis noen av dere var på buss 31 som stoppet på montana ca 10:10 den 05/11-2009 så vær så venelig å gi meg en en tilbakemeling enten her inne eller på facebook , så tar jeg kontakt med dem .

hilsen vidar mikkelstuen

Hei alle som leser ba. Tide er det beste selskape vi kan få for de har en soners innen for bergen kommune men vi kan ikke gjøre noe hvis det skjer noe i trafikken, foreksempel ulykker, køer som gjør at bussen blir sein. Men Tide gjør så godt så de kan og jeg syns de som klager på Tide burde skjerpe seg for noe mer kan vi ikke forlange.

Stappfulle busser og dårlige ruter gjør at jeg velger bil til skolen. Kan sove en time lengre og kommer en time tidligere hjem i tillegg til å slippe å stå i kø. Kall meg gjerne miljøsvin, men hverdagen min er blitt veldig mye bedre siden jeg sluttet med buss. Var et konstant irritasjonsmoment jeg nå slipper å tenke på.

Bor på Flaktveit, og reiser mye til/fra jobb med buss. Kan si med hånden på hjertet at Flaktveit-bussen ALDRI har avveket fra ruten mer enn 1-2 minutter maks i mitt tilfelle.Bussen er presis, sjåførene hyggelige, og turen behagelig.

Har opplevd 2 ganger at bussjåføren har byttet buss ved Gullgruven p.g.a. en eller annen teknisk feil – har også opplevd at medpassasjerer har sutret utrolig over dette, men hva er egentlig værst? Kjøre med en usikker/utrygg buss som eventuelt risikerer motorstopp på veien, eller å bruke 2-3 minutter på et rakst bussbytte?

Må til slutt si at Tide (har ingen erfaring med Concordia) og deres sjåfører har min fulle respekt. Dere står på og gjøre en knalljobb for både miljø og arbeidsliv til tross for all dritten dere får slengt i trynet via summetonen og sikkert i levende live hver dag også.

STÅ PÅ!

Et spørsmål jeg stiller meg i forbindelse med Tide, er hvor går bussen? Jeg tar 70 bussen som går klokken 07:47 fra Gravdal. Som oftest går denne til bystasjonen, men i dag gikk den ikke lenger enn til Festplassen. Dette er ganske irriterende. Det gjelder spesielt han som kjørte bussen i dag 26. november. Samme buss burde kjøre samme rute. Jeg dør ikke av å gå av på festplassen, men kommer da 10 minutter for sent på jobb.

jeg har nå lest noen innlegg fra andre på denne siden. jeg er enig med de fleste… busser som kommer alt for sendt. så man må finne seg i å ta en tidligere buss de andre dagene for å være sikker på at man ikke får fravær på skolen eller mister lønn på jobb.. sjofører som ikke forstår hva du sier. pga de har dårlig norsk opplæring. lite bruk av lufte anlegg og om sommeren har de på varme anlegget… oppmerkede busstopp osv osv.

jeg syntes tide burde blitt nødt til å betale tapt inntekt til de som kommer for sen på jobb.. ettersom de har tatt på seg ansvaret for å frakte folk til og fra steder.. ( selvfølgelig er ikke det tide sin feil hvis de er sein pga trafikken.)

har opplevd mange ganger at sjåfører ikke kan norsk. spesielt irriterende når man spør sjåføren om han/henne kan være så snill å gi beskjed når du skal av fordi du aldri har vert på stedet før..

eller om sommeren når det er varmt i bussen og bussen er full. sjåføren har ikke tatt på lufteanlegget. når du snakker til han/henne så skjønner de ikke hva du vil. for de har ikke lært det.

enkelte sjåfører vet ikke hvordan funksjonen med lufteanlegget funger i det hele tatt. har faktisk opplevd at en annen sjåfør som ikke var på jobb måtte hjelpe til…

jeg bodde på Sotra vest. et av stedene på Sotra med minst busser. mange ganger opplevd at bussene ikke kommer. å det er ikke satt opp taxi eller annen form for tilbud..

men tide har også mange utrolig dyktige og hyggelige sjåfører. mange gode busser med AirCon… som fungerer..

nå bor jeg i Lofoten. nermere sakt Kabelvåg. kan vel si at til og med bussene her oppe knuser tilbudet i bergen…
Ja det går ferre busser. men de er pokker meg presise. sjoføren snakker norks å skjønner hva du vil. de hjelper så godt de kan. bussene er utrolig gode. toaletter på bussene. busstopp som er godt merket… 1 ting jeg ikke liker. er at jeg ikke skjønner en dritt av rutetabellen. men skjønner litt av den.. det er litt dyrere her men det overlever jeg. er ikke så ofte jeg har behov for å ta buss. når jeg har alt liggende rundt meg…

jeg har også benyttet meg av kollektiv trafikken i Oslo. DER er noe bergen kunne lært av.. lett å finne ut om bussen kommer til rett tid. når neste buss kommer. alle bussene er GPS lokalisert. godt merkede busstopp osv osv..

Jeg foreslår at de bussreisende begynner å bruke tilbudet om taxi når bussen er mer enn 20 minutter for sen.

Dersom nok mennesker gjør dette, vil det få økonomiske konsekvenser for Tide, og de begynner kanskje å vurdere å gjøre noe med sin virksomhet!

Jeg tror likevel Tide er så “slu” at de ikke tilbakebetaler utleggene, fordi de kommer med en feilaktig unnskyldning om hvorfor det ikke var deres feil at bussen var sen.

Ingen salting/strøing skaper problemer for busser.
Selvom det sies at alle med C+ D sertifikat skal kunne legge på kjettinger og bruke de, så er det ikke alltid mulighet for det. Særlig ikke med de lave bussene. Hvis man gjør noe feil der, så kommer du ihvertfall ingen steder med bussen. Det er sant og visst.
Og eg skjønner godt at sjåførene i Lønborglien ikke vil kjøre ned en glatt bakke, for å sette passasjerene og sjåføren i fare. For å kjøre ned en glatt bakke, når forhjulene låser seg pga glatten, så er det ikke lett å ha kontroll over en buss på flere tonn.

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Bom-fast-paa-klink-is-982214.html?xtor=AD-10

For å sitere “Jeg kjørte ned Lønborlien med bil imorges, og hadde ingen problemer. Og er derfor forundret at en tung buss ikke klarer det. Men hva mer kan vi vente med så mange POLSKE buss-sjåfører?”

Alle bussjåførene er ikke polsk, og koffor legge all skylden på TIDE?
Kan likegodt klage litt på Statens vegvesen.

Og nå som vi er likegodt inne på temaet, koffor får TIDE skylden for ALT! Det finnes faktorer som spiller inn, både på forsent komming og sånn.
Det kan være syke bussjåfører (det er ikke rart de blir syke så mye som de må arbeide), glatte veier (her ka man kan skyulde på staten vegvesen for manglende strøing) og f.eks kø og veg arbeid. Ingen av de tingene er TIDE sin feil. Tvert imot…

Stå på TIDE :D Dere er flinke og gjør jobben deres.

Ingen salting/strøing skaper problemer for busser.
Selvom det sies at alle med C+ D sertifikat skal kunne legge på kjettinger og bruke de, så er det ikke alltid mulighet for det. Særlig ikke med de lave bussene. Hvis man gjør noe feil der, så kommer du ihvertfall ingen steder med bussen. Det er sant og visst.
Og eg skjønner godt at sjåførene i Lønborglien ikke vil kjøre ned en glatt bakke, for å sette passasjerene og sjåføren i fare. For å kjøre ned en glatt bakke, når forhjulene låser seg pga glatten, så er det ikke lett å ha kontroll over en buss på flere tonn.

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Bom-fast-paa-klink-is-982214.html?xtor=AD-10

For å sitere “Jeg kjørte ned Lønborlien med bil imorges, og hadde ingen problemer. Og er derfor forundret at en tung buss ikke klarer det. Men hva mer kan vi vente med så mange POLSKE buss-sjåfører?”

Alle bussjåførene er ikke polsk, og koffor legge all skylden på TIDE?
Kan likegodt klage litt på Statens vegvesen.

Og nå som vi er likegodt inne på temaet, koffor får TIDE skylden for ALT! Det finnes faktorer som spiller inn, både på forsent komming og sånn.
Det kan være syke bussjåfører (det er ikke rart de blir syke så mye som de må arbeide), glatte veier (her ka man kan skyulde på staten vegvesen for manglende strøing) og f.eks kø og veg arbeid. Ingen av de tingene er TIDE sin feil. Tvert imot…

Stå på TIDE :D Dere er flinke og gjør jobben deres.

Annonse

Nye bilder