Taxi i Bergen

I Bergen har vi tre taxiselskaper, derav Taxi 1 som proklamerer med at de er det billigste med 0,- i starttakst. Det hjelper lite når man har en høy minstetakst.

Praier du opp Taxi 1 på dagtid kan det hende de er billigst, men skal du til byen eller omvendt en lørdag er situasjonen en helt annen.

Taxi 1 har da en minstetakst på 160 kroner, mens Norgestaxi følger opp med 148 kroner.

Bergen taxis minstetakst i samme tidsrom er 99 kroner, og da er starttakst inkludert.

Dette er priseksempler fra Kronstad og til byen.

Vist 1061 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

De gangene jeg tar Taxi i Bergen bruker jeg bare Taxi 1..har opplevd en fantastisk god service der og mange blide hyggelige sjåfører..jeg har aldri sjekket noen priser her eller der..men så lenge jeg er fornøyd med Taxi 1 så kommer jeg til å fortsette å bruke de i fremtiden også:)

Og gidder du å vente gjerne i en halv time til tre kvarter en fredagskveld, samtidig som konkurrenten kommer på noen minutter, er det jo greit.

Det har jeg ikke opplevd så det kan jeg vel egentlig ikke svare på:)

Bergen Taxi-Tryggest og billigst.Mest hjelpsomme sjåfører.

Synes det er hips om haps kallas selskap man bruker, synes prisene er omtrent lik når det gjelder alle selskapene,med mindre man da venter på en taxi☺

For deg som bor langt unna byen er det kanskje det, men jeg synes det er forskjell på å betale 160 og 100 kroner til byen fra Kronstad. Det er faktisk en pils på byen det!

Det har du nok rett i Egil, men da eg bodde i Michael Krohnsgate var det for meg billigst å ta Taxi1

Ja, det var på den tiden Taxi 1 hadde en lavere minstetakst. Da kostet det 60 kroner. Det tror jeg det gjør også nå på dagtid, men da blir det jo ikke mye igjen til sjåføren. Men jeg har blitt miljøvennlig og tar bussen, sykler eller går. Billigere er det og.

Det er det ja :-) Eg tar sjeldent taxi bare når det er høyst nødvendig

Taxi 1 har jo nesten ikke sjåfører til å kjøre bilene sine lengre. Flesteparten av de står parkert til alle døgnets tider ved Esso i Loddefjord. Men jeg forstår sjåførene godt når de tjener så usselt lite i det selskapet og heller kan bytte over til konkurrenten som gir betydelig mer. Men har vi bare 3 selskaper?
Taxi 1, Norges Taxi, Bergen taxi og Bryggen taxi? Stemmer ikke det da? At det er 4?

joda visst er det 4

Annonse

Nye bilder